Gólyák

2010.02.01. 20:00 - adopt

Ma kezdődött Messa Lina hónapja. És a gólya ment is, csak eltévesztette a címet. Egy másik családnak ajánlottak fel egy egy hetes ikerpárt és a fiúkat nem fogadták el! Ilyen nincs! A hajamat téptem, amikor ezt elolvastam a fórumon az igen semleges, hűvös hangvételű közlést. Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy ha valakinek felajánlanak egy egy hetes ikerpárt, hogyan mondhat nemet úgy, hogy korábban azon siránkozott a naplójában, hogy miért nincsen még gyerekük. Végül piszkálta a csőröm a dolog és beleolvastam a naplóba. Ha jól értettem, van egy megállapodásuk egy anyával, aki nekik adja örökbe a gyereküket. Kicsit irigylem őket. Vajon hogyan találkoztak össze? Mondjuk nagyon aggódnék azon, hogy nem lép-e vissza az anya. De lehet, hogy csak savanyú a szőlő. A pozitív oldal viszont az, hogy így valaki másnak ajánlják fel a fiúkat, ajánlom a döntéshozók figyelmébe Messa Linát. Bárcsak én dönthetnék... Mondjuk az is érdekelne, hogy ha valakinek egy gyerekre szól a határozata, hogyan ajánlhatnak fel nekik két gyereket? Vagy ez szokványos gyakorlat? Az is jó jel talán, hogy ez a család csak egy év két hónapot várt. Mi most tartunk másfél évnél. Lassan telik az idő.

Az abortuszokon kezdem túltenni magam. A nők arcát azonban nem tudom elfelejteni. Mondjuk jónak meséltem el ezt, annak a barátnőmnek, akinek szintén volt abortusza, igaz, ők nagyon örültek a babának, nagyon szerették volna megtartani, csak éppen a baba nem maradt velük.

Anna viszont nagyon szeret az édesanyjával/ban lenni. Továbbra is állítom, szerdán születik majd meg. Hogy miért éppen szerdán? Nem tudom, csak így érzem.

Szerelmesek a kutyáink. Két fiú van és egy lány, ennek ellenére mindenki mindenkivel próbál ungabungázni. A két kicsi össze is költözött egy házba, ők legalább ellentétes neműek. Azért remélem, hogy Szami is meddő, illik hozzám, mert igazán nem szeretnénk kölyköket. Háát, egy foxi keverék és egy tacskó keverék keveréke nem lenne túl szép. Abban bízunk, hogy eddig minden ilyen időszakot megúsztunk kiskutya nélkül, pedig akkor is volt ungibungi. Szerintem, amikor elütötte egy autó (még az előző gazdás életében), megsérülhetett a méhe is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr941720918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bondee 2010.02.03. 09:14:02

Ejnye nem illik mást megszólni nyilvánosan!
Jól írtad "savanyú a szőlő!"

De ne feledd mindenkit utolér a sorsa!
A bumeráng visszajön!!!!


süti beállítások módosítása