Lázas

2012.12.06. 19:37 - adopt

Regi beteg, lázas. Ezen kívül más tünet egyelőre nincs. Remélem, gyorsan kikeveredik belőle, Zoé pedig bele sem mászik. Csak megvédi az anyatej. Kap pótlást is. de ahhoz képest, hogy két hete úgy tűnt, nem hajlandó tovább szopizni, nagyon jól állunk. Igaz, kriminálisan keveset eszik. Most már 180 ml-ket kéne lehúznia, ő meg 100-akat eszik. Kap folsavat és E vitamint, hogy hátha a vérszegénység miatt nem eszik, de egyelőre nem sok hatását látom. Egyébként jókedvű és békés, főleg amióta átváltottunk a Beba szenzitiv tápszerére. Eddig is Bebát evett, de ez az új abból a szempontból jobb, hogy valamelyest megelőzi a hasfájást. Nem hittem volna, hogy ez a baja minden este, ezért üvölt órákat újabban megint, de apám szerint fáj a hasa. S lehet, hogy igaza van, mert az új szer használ neki. 

R. iszonyú sokat dolgozik, a cégnél állandóak a leépítések, tegnap meg ma három 50 körüli nőt kellett kirúgnia. Nagyon megviseli. Nem is tudom, hogy bírja idegekkel. Engem meg az aggaszt, hogy fogalmam sincs, hol dolgozok majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr104951699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása