Határozat

2009.02.11. 11:13 - adopt

Megkaptuk a határozatot. Éljen! Most már élesben megy az ügy. Most már csak azt kell eldönteni, jelentkezünk-e alapítványhoz vagy sem. Kettő jön szóba, a Bölcső és a Gólyahír. A Gólyahírről nagyon sok jót olvastam fórumokon, a Bölcsőt viszont barátaink ismerősei dícsérték. A fórumokon viszont sokan panaszkodnak, hogy a vezető nem is válaszolt nekik a megkeresésükre. A Gólyahírhez azért érzem kicsit értelmetlennek a jelentkezést, mert sorszám szerint haladnak és ahogy tudom, három-négy év a várakozás, aminél úgy érzem, a TEGYESZ gyorsabb. A Bölcsőnél viszont a vezető dönt, hogy kiajánl-e babát vagy sem nekünk, vagyis akár szerencsénk is lehet. Az egyik örökbefogadó szülő szerint mindenhol kell regisztrációs díjat fizetni, de ezt az alapítványok honlapjain nem írják, csak azt, hogy sikeres örökbefogadás eseténa  a mindenkori öregségi nyugdíj háromszorosát kérik. Ez ma kb. 90 ezer forint lehet.

Egyre jobban szeretem ezt a február közepét: most egy éve, hogy elkezdték építeni, felújítani a házunkat és négy éve, hogy eljegyeztük egymást. Szép az élet!

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr87936511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julienn 2009.02.11. 21:02:48

Szia! Olvasom a naplódat és azt hiszem teljesen egyszerre halad az ügyünk:) Mi is örökbefogadásra várunk, ha gondolod beszélgethetnénk hogy gyorsabban teljen a várakozási idő. az én naplómat a hoxán olvashatod az igazából gólyára várni

adopt 2009.02.12. 08:46:05

Szia Julienn! Nagyon szívesen beszélgetnék veled. :) A naplódat egyelőre nem nyitja meg a gép, de próbálkozom.

Julienn 2009.02.12. 11:54:20

Szia! Megadom az email címemet és akkor ott tudunk beszélni többet:) cucuska86@citromail.hu Várom a leveledet:)

bondee 2010.02.03. 09:17:10

A Bölcsővel nekem is csak rossz tapasztalatom van!
Fizetni meg mindenhol és mindenkinek kell! Ilyen világot élünk!!!!


süti beállítások módosítása