Test

2010.06.08. 09:40 - adopt

 

Túl vagyok az aktuális terhesgondozáson. Dokival most sem találkoztam, de minden eredményem rendben van. Kiszámoltam, az elmúlt 11 hétben 1,4 kilót híztam. Ez most azért volt ennyire fontos a lelkemnek, mert tegnap megint meghallgattam egy kollégát, hogy minden terhes nő házisárkány lesz és kövér. Azt mondja a kolléga, hogy az elején az ő felesége sem hízott csak a végén sokat. (kb. 20-25 kiló plusszal fejezte be a terhességet.) A beszélgetés abból indult ki, hogy poénkodott, hogy mekkora pocakom van. Ebben volt némi igazság, mert nem a legelőnyösebb felsőt vettem fel, kicsit álmosan öltöztem és kivettem az egyik kedvenc felsőmet, ami most már kiadta az alakomat. De könyörgöm, 19 hetes terhes vagyok és még beleférek a régi nadrágjaimba, jó, azokba, amik bővebbek voltak, de akkor is. Na, nem dühöngök. A vérnyomásom negatív csúcsot döntött, 95/60. Eddig legalább 110-100/60-at tudtam produkálni. Azt hitték a gondozóban, hogy elromlott a vérnyomásmérő, de mondtam, hogy nem valószínű.

Hideg és eső után itt a hőség. Éljen. Viszont éjszaka még hűvös van, így lehet aludni.

Kis pocokkal minden oké, csak az elmúlt napokban nagyon puffadok, főleg este. Nem tudom, mitől. Lehet, hogy a sok zöldségtől, gyümölcstől? Mostanában a húst nem nagyon kívánom. Annyit eszek, amennyit muszáj, de nem hiányzik. 

Jövő héten megpróbálom sztetoszkóppal megkeresni a szívhangját, akkor állítólag már így is hallható. Egy hét múlva megyünk ultrahangra, remélem, kiderül, hogy lány vagy fiú. A rúgások alapján akár fiú is lehet. Nem tudom, létezik-e ilyen, de az epret mintha szeretné, mert akkor nagy buli van mindig. Meg most is, hogy forró csokit iszok. R-nek akaram kávét venni az automatából, de rossz gombot nyomtam. Így szegény a második kávéjához sem jutott hozzá, mert az elsőt kiborította az asztalára. Nem szokása borogatni, most kb. 5 évre letudtuk. Mondjuk ez egy ilyen reggel, eleve egy órával korábban kellett bejönnie, ami azt jelenti, hogy ma 12 óra helyett 13-at dolgozik. De nemsokára lesz egy kis pihenés, mert július elején néhény napra megyünk a Balatonra a barátainkkal, aztán két héttel később nyaralni. Úgy tervezzük, egy hetet eltöltünk valahol Magyarországon, egy hetet pedig a nyaralóban.

Annát ezer éve nem láttam, csak a blogban olvasok róla. Már nagyon hiányolom az Anna-terápiát.

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr742064982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geszhajni 2010.06.09. 17:35:13

Szia!
Ígérem, hogy pótolom a levelezési lenmaradásomat!!!! :)
Addig is küldök egy kis "diétás" ajánlást a baba és a TE egészségedért!

www.femina.hu/galeriak/eletmod/baba/babavedo_etelek/nyito

Puszi: Hajni


süti beállítások módosítása