Zoé kúszik

2013.04.20. 21:15 - adopt

Két és fél hete köhög Zoé. Hol nagyon rondán, hol csak kicsit, de általában éjszaka rosszabb. Így megkértem édesapámat, vizsgálja már meg újra, mert ez így nem normális. Továbbra is csak náthás. de mivel hajlamos asztmára és allergiára is, elég nehezen keveredik ki belőle. Állítólag a szőke, kék szeműek tüdeje gyengébb. Nekem kicsit meredek ez az elmélet, de oké. legyen. Mondjuk Zoé inkább szürkéskék szemű, mint az apukája és barna hajú, ami néha, ha úgy süti a nap, gyönyörű vörös árnyalatot kap. Mellesleg a lány alig-alig hasonlít ránk. A szeme színe R-ré, a szeme vágása az enyém, de a többi rejtély. :)

Ma este elkezdett kúszni. Éppen ma reggel néztem, hogy a karját előrenyújtva, kissé megkapaszkodva jut előre, de a lábát nem használja. Erre ma este, persze a számítógépet akarta megszerezni, elkezdett szabályosan mászni. Kicsit aggódtam, hogy nem fog vagy csak később, mert mostanában sokat vagyunk az udvaron vagy a játszótéren Regi miatt és persze ott Zoé vagy kocsiban van, vagy kézben. Mozogni viszont nem tud.

Regi mostanában mindenre megkérdezi, hogy ez micsoda, de azt is, hogy ki hozta vagy ki vette. Az utolsó szöget is meg kell mondani, h ki vette. Múltkor R. valamit rosszul mondott, erre Regi kijavította, hogy nem, azt a nyuszi hozta. Bámulatos a memóriája. Eddig a Tavaszi szél volt a kedvenc dala, ma a Bóbitával lepett meg. A szobatisztaság viszont nem alakul. Bő két órát elvan pisilés nélkül, de aztán bepisil. Ma este közölte, h ..bepisiltem megint". Mondom, van rajtad pelenka, csak pisiltél. Igen? Ja, ez is állandó szófordulat: Bármit mondunk, visszakérdez, hogy igen? Amikor itthon vagyunk és nem alszik, nincs pelus. Csak megtanulja idővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr615236785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása