Rota vírus

2011.02.04. 16:12 - adopt

Címkék: vírus anyatej rota

 Kiderült, hogy mitől volt hasmenése Reginek. Ma jött meg a székletvizsgálat eredménye, Rota-vírusa van/volt. Valószínűleg az anyatejből kapta, amit hordunk. Arra korábban is gyanakodtam, hogy a tej a bűnös, mert alig hogy elhagytam, nem volt semmi baja a gyereknek. Szegény tejadóval jól kitoltunk akaratunkon kívül, mert most be kell vizsgáltatni a tejet, már csak azért is, mert egy koraszülött babának is tőle hordják.

Egy a szerencsénk, hogy Regi nagyon jól tűrte a Rotát, nem hányt, nem lázasodott be, nem száradt ki, nem került kórházba, mert ez is benne lett volna a pakliban. Annyi előnye meg van a dolognak, hogy így legalább átesett rajta, legalább a Rota egyik válfaja ellen védettséget szerzett. S ezzel el is döntötte, hogy oltassuk vagy ne Rota ellen, amivel mellesleg 30-40 ezer forintot spórolt meg. Mondjuk ez csak ideológia, mert nem akartuk egyébként sem oltatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr512638872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dee_ 2011.02.04. 21:25:29

Ó, akkor meglett a ludas! :)

adopt 2011.02.04. 21:30:17

@Dee_: Meg. De legalább ezen is túlestünk, hogy a dolog pozitív oldalát nézzük. :)


süti beállítások módosítása