Átvertek

2012.08.02. 15:16 - adopt

Nagyon mérges vagyok. Jól átvertek minket. A mester, aki a szigetelés csinálta volna, elkérte a pénzt az anyagra és eltűnt. Illetve nem tűnt el, mert állandóan hívogat minket és mesél, de pénz az nincs. Mindig azt mondja, hogy tartoznak neki egy nagy cégnél. Ma R. kiderítette, a cég évek óta nem áll kapcsolatban vele, sőt, ő lopta meg őket kétmillióval. Éljen. A rendőrségen már ismerik, igaz, nem ezen a néven, mert időközben nevet változtatott emberünk. Szóval azt hiszem, futhatunk a pénzünk után. Feljelentettük, ennyi az elégtétel.

Ma megjártam a fogorvost, mert tegnap érzékenynek éreztem az egyik fogamat. Lyukas volt. Azt mondta a doki, kívülről egy nagyon apró rés volt csak rajta, alig lehetett észrevenni, de aztán mélyült. Most, hogy megy ki a fájdalomcsillapító. azért fájdogál, de nem vészes. Mindig az jut eszembe, hogy a szülés ennél ezerszer rosszabb lesz. Mondjuk minden nap elmondom, hogy nagyon gyors szülés lesz ez is. S hiszem, hogy valóban így is lesz.

Holnap kimegyünk a szülők nyaralójába. Mi reggel, R. éjjel és szombaton jövünk haza.

Most olvastam egy blogban, ahol a szülők éppen nyaralnak, hogy csak külön tudnak enni, mert a Regivel egyidős gyerek nem bír ki húsz percet. Nekünk ezzel nem volt gondunk. Igaz, csak első nap kértünk etetőszéket és elkövettük azt a hibát, hogy hagytuk a gyereket egyedül enni. Minden rizsben úszott a végére, biztos örültek nekünk a szállodában. Második nap már rendes széken ült és nagyjából etettem, akkor nem hagytunk nagy disznóólat. Regi mondjuk alapvetően nyugis gyerek, szerencsések vagyunk vele. Ritkán hisztizik. Igaz, tegnap fél percenként elsírta magát a semmin, szerintem a foga kínozta, mert nagyon fehérlik már a második szemfoga is.

Bogyó meg alapvetően csendes, óvatosan rugdos, csak ritkán teszi be a lábát a gyomorszájamba, akkor viszont órákig úgy marad, nem lehet kisimogatni, mint anno Regit. Ha jól számolom, még kb. egy hónap van hátra. Várom is, meg nem is, hogy elteljen. Mondjuk azt nagyon jól mondta az egyik barátnőnk, hogy ezt a testvérkérdést a lehető legtermészetesebben kell kezelni. Nem kell a gyereket sem jobban, sem kevésbé szeretni, mint eddig, minden alakul magától. Ritáéknál most van egy kis féltékenység, Luca közölte, hogy rá már nincs is szükség. Gondolom, zavarja Zsófi, csak ezt nem tudja vagy akarja megfogalmazni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr314692480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása