Zoé megint beteg

2013.05.13. 17:16 - adopt

Zoé ismét beteg, ahhoz képest, hogy milyen kutyául érezheti magát a 38,5-39 fokos lázával, egész jól van. A forgatókönyv a szokásos: Regi nyitott egy kis náthával, ezt látva Zoénak azonnal nyomtam a Fenistilt ás C vitamint, hátha az segít megelőzni a bajt, de nem. Ahogy eddig is, két nap múlva elkezdett neki is folyni az orra, köhög. Mondjuk mindig köhög valamennyire, még az előző havi betegséget sem heverte ki, de most már jobban. Éjjel láz, nagyjából 15-16-szor ébred, így mi is. Ma mondjuk jó volt, csak ötször keltem hozzá, de az elmúlt napokban azt csinálta, hogy délután kettőkor felkelt, délután semmit nem aludt, este nyolckor beszunnyadt, éjfélkor pedig kipattant a szeme, hogy jó reggelt. Kész élmény volt vele háromig bíbelődni. :) Aztán persze egész délelőtt alszik, mert valamikor kis kell pihennie magát. Ennek ellenére vagy ezzel együtt imádom. Egész nap dumál, be nem áll a szája, nem olyan kis néma, mint ebben a korban Regi. S mindent megesz, a szájába vesz. Voltunk Mónikánál, a gyógytornásznál is, gyönyörűen kúszik, a mászásnál kell visszamennünk, hogy ott is minden rendben van-e. Mónika szerint pár hét múlva ül és mászik majd.

Holnap beiratom Regit óvodába. Komolyan mondom, annyira rosszul esik. Egyrészt mert már nagyon szereti a bölcsit, ma elmesélte, hogy mit csinált Csoma, Lilla, Borika és Bálint. Eddig csak Csomáról hallottam. Másrészt mert olyan nagy már, most született és annyira telik az idő. S ő is beszél, beszél, beszél. Most meg mamázik. Itt volt ma apám megvizsgálni Zoét, kérdezte Regit, átmegy-e hozzájuk játszani és persze ment. Kicsit bánt, hogy annyira keveset látom. Pedig tudom, ha bölcsibe fog járni, akkor minden nap ilyen lesz, meg azt is tudom, sok szülő örül a lelke mélyén, ha nincs otthon a gyerek, de én nem. Szeretek velük lenni, még akkor is, ha néha leszívják minden energiámat és ennek R. látja a kárát, mert vele vagyok ingerült. Regire visszatérve: következetesen Katának hív. Visszaköszönnek a gének, mert a saját édesanyámat a bátyámmal mi is Idának szólítottuk egészen kisiskolás korunkig.

Aggaszt, hogy hol fogok dolgozni. Nagyon idegesít. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr225298623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása