Alszik éjszaka

2012.08.27. 20:33 - adopt

Regi nagyjából egy hete átalussza az éjszakákat. Igazából maga oldotta meg a kérdést: egyik nap bevitte az ágyába a nagy macit, én betettem az ágya végébe az ikeás elefántot. Gondolom, így hogy hozzábújik, nem érzi magát egyedül éjszaka sem. Mondjuk azóta még egy maci beköltözött az ágyba, mindig maga választ, hogy mi legyen ott. S az állatok sorban puszit adnak a falon lévő matrica-cicának, ahogy Regi is. :) Isteni. 

Este nyolc-fél kilenckor fekszik, reggel az apjával kel. Ha hallja, hogy R. fenn van, már megy is ki utána a konyhába.

Viszont ezzel egyidejűleg mintha kevesebb türelme lenne a lánynak. Örülök, hogy most kezdődött ez a dackorszak-szerűség, mert nem foghatjuk arra rá, hogy Bogyó érkezése váltotta ki, meg hogy féltékeny stb.

Szülnék már. Kezd fogyni az én türelmem is. Nagy a hasam, már nehéz is, Bogyó bármilyen finoman is mozog, fáj, szóval haladjunk. Remélem, már csak egy hét van hátra.

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr524735914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása