Zoé étkezése

2013.05.07. 14:05 - adopt

Finoman szólva is érdekes. Az új tápszert most már normális mennyiségben issza, azaz egy adag maximum 180 ml. Korábban 100-at evett. A neki készített ételt is meg-megeszi, de míg mondjuk naponta három üvegnyit ehetne, naponta egy fogy. Helyette viszont mindent megszerez, amit mi eszünk. Most éppen egy egész almával gyürkőzik, héjastul. De volt már zsíros kenyér, sőt majonézes is. Nem szabad semmit a keze ügyében hagyni vagy olyan távolságra, amit kúszva elér, márpedig az nagy táv, mert úgy veti rá magát a felnőtt kajára, mintha az élete múlna rajta. 

Az előbb kapott egy pucolt, feldarabolt almát az enyém helyett. Az persze már nem kell. Hihetetlen ez a gyerek. 

Míg Reginél bújtam a táblázatokat, mikor mit lehet adni, Zoénál már csak a legfőbb elveket tartom be, például hogy mézet egyéves koráig ne. A többi mehet és bírja is a gyomra szerencsére. A második gyerekkel az ember lazább. de ennyire? Igen, ennyire.

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr625286439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása