Kenceficék

2010.05.11. 10:32 - adopt

Lassan annyi gyógyszert szedünk R-rel, mint a nyugdíjasok. Valamelyik nap, amikor még ment az Utro, össze is számoltam, hogy mi mindent teszek a testem karbantartása érdekében. A látszat mondjuk semmi, de nem tudhatom, milyen lennék egyébként.

Reggel egy Utro (progeszteron), egy Gravida (terhesvitamin), egy MagneB6 (hogy lazábbak legyenek az izmaim és hányinger ellen), esetenként C vitamin, illetve vas tabletta, mert vérszegény vagyok.

Este: egy Utro (már ez sincs), egy Magne B6, olaj a mellemre, hasamra, fenekemre, combomra, hogy ne legyenek terhescsíkjaim, szemránckrém (nem sokat ér, de a tudat, hogy használom, megnyugtat), kézkrém, testápoló, lábkrém (egyszer annyira kisebesedett a lábam, hogy vérzett, azóta használom, ha eszembe jut).

Ez kész patika és anyagi csőd.

A bejegyzés trackback címe:

https://adopt.blog.hu/api/trackback/id/tr821991890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

breiti 2010.05.29. 18:41:16

Szia!

Körülöttem igen sokak szülnek, ezért én is kezdtem beleásni magamat a szülés téma, így találtam meg a MagneB6 honlapját, ahol azt írják, hogy a magnéziumhiány veteléshez, koraszüléshez is vezethet...Te mit gondolsz erről? Mit hallottál erről?

www.magneb6.hu/default.aspx?idpage=243


süti beállítások módosítása